Avarfalvi Mesék

Kortárs mesék, versek, mondókák

Fancsalimese

2017. június 28. 13:53 - Várfalvy Emőke

Hanna hercegnő volt a Csodás királyi család legfiatalabb tagja. Bár a legkisebb gyerekeket mindenki imádja, ő még sem érezte magát túl jól a családban. A Csodás királyi családban ugyanis miden gyerek csodás volt valamiért, s persze nem csak a neve miatt.  Legidősebb nővére Jázmin megnyerte a Miss Tini Universe-t, így ő volt a legszebb 16 éves a világon. Második nővére Luca épp az olimpiára készült jégtáncban, aminek világbajnoki aranyérme már a szobája falán lógott. Harmadik nővére Emma bejutott az egyik leghíresebb tehetségkutató verseny döntőjébe és senki sem kételkedett benne, hogy megnyeri. Legkisebb nővére Nóra pedig a legfiatalabb sakknagymester volt a bolygón.

Hanna hercegnő nem akart lemaradni a testvérei mögött, de úgy érezte, már minden valamire való különlegesség foglalt.  Egy nap anyukája megengedte, hogy megnézzen néhány videót az interneten. Ahogy a mesefilmek között válogatott, talált egy videót a világ legmogorvább macskájáról.

- Kétszázmillió kedvelés két hét alatt? Ez már valami! – bólintott elismerően és gyorsan megkereste a macska rajongói oldalát.

- Írok neki és megkérdezem hogy csinálja! Ha a mogorvaság ilyen népszerű, lehetnék én a világ legmogorvább hercegnője! – gondolta Hanna és azonnal lepötyögött egy e-mailt.

 A válasz tíz perc múlva a postafijókjában volt.

Szia Hanna!

Hogy légy a legmogorvább a világon? A megoldás egyszerű: vágj mindenhez fancsali pofát és kész. Az elején gyakorolj fél órát tükör előtt. Egy a fontos. Nem szabad mosolyogni. Sohasem.

Üdv,

Groompy Cat

Hanna hercegnő nagyon örült. Azonnal megkereste a tükrét és elkezdte a gyakorlást. Egy baj volt. Folyton elnevette magát.

Ha Hanna hercegnő fancsali képe vicces nem lett volna, az én mesém is tovább tartott volna.

 hisztimese.jpg

kép forrása: pixabay

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avarfalvimesek.blog.hu/api/trackback/id/tr138529540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása